Wednesday, July 13, 2011

ROMANTIKA 13 JULAI


Finally esok paper terakhir aku akan menjelang mengiringi cuti summer yang mengujakan (maksud cuti ialah shopping mall…-…tengok movie atas umur…-…bersiar siar di tepi pantai sambil menghalang angin nakal dari meniup skirt dan menyeksikan diri).

Tak sabar nak tempik "macek anti budu you are freedom now selepas berhempas pulas berjuang untuk peperiksaan!!"


Sebenarnya,aku dah lama beraya lepas 4 paper medic habis.esok paper arab jer tinggal,insyaAllah nak score (time ni la baru nak rasa  bersyukur sebab sekolah arab dulu).


Happy Birthday Syahira Ariff.

Aku tahu ar professor arab memang sengaja pilih tarikh habis pereksa sempena hari jadi aku.beliau nak suruh kawan kawan belanja kek untuk aku la tu.

*budak tudung hitam a.k.a zida comot ni memang jadi mangsa aku ni esok.


So,ada tak saper saper nak wish paling romantic untuk aku?

40 comments:

HonEyBuNNy said...

selamat hari lahir Kusya....

semoga panjang umo,d murahkan rezeki n berjaya dalam hidup...;-)

dak eina said...

Happy Birthday Syahira Ariff!

romantik x? hahaha :P


semoga panjang umo n dimurahkan rezeki :)

missgee said...

Mau Hari jadi???
Owhhh... SElamat tambah umur Syahira
muahhhhhh..hehehe

vampire's lovex said...

elok sangat la tu,exam kau habes tepat2 hari lahir kau..haha berkat tuuu....

aku plak tgh2 exam la bday aku..nasib la.. haha

hepi besday !!

gud luckkk...^^

vampire's lovex said...

tgk lahh nanti macam nak pergi husin..ko balik mlysia tak ??

and ada gaye nk g city star jugak hahaha...

fb kau apa ? :P

H.J said...

syg..hepi bday..muhahahhaha ( romantik tak? )

ZORA said...

jawab exam baek2 ye..:)

Bui Junaidi said...

bui tak romantik..haha
but,selamat hari kelahiran yer..*_*
semoga dlm lindungan Allah sll..amin

aliesha kirana said...

Happy Birthday sayang.. uhuk.. romantik kan..lepas tukar suara jadik serak2 basah.

smoga sentiasa dalam rahmat Ilahi..amin..

cik helena said...

Selamat hari lahir!!

have a blast!aminnnn :( hikk

muhamad hanif said...

ok aku wish..


Ehem,dear syahira :

selamat hari tua oteh ! dah tua dah kau.. !


AHAHHAHAHA

Far8 budak baik said...

hahahaha patut kah kau
hilang tanpa berita..
ahahaha=p
gudluck last paper..
pastu cuti mmasuk dy tidur lahh
hahahaha =)

ak ckp awl2 jelah hepi besdayy

Aemy Shamy said...

Happy birthday dear!! I wish you best luck in your future undertakings. Enjoy your day! ^^

nabilah_2908 said...

HAPPY BIRTHDAY SYAHIRA....!!!!

seronok la..lepas habis xm..boleh celebrate dgn kawan2... :)

GaRy™ said...

wah2... gud luck!! huhu~.. best la... ambik medic tuh.. bukan senang wo~..

ENCIK TIKUS said...

selamat ulang tahun yang ke 19 sayang.. amacam romantik tak ? kahkah..

Diyana said...

happy birthday kakaku sayang yang homei gila lagi bijaksana yang pandai bahasa spain ,Harapnya akak sentiasa bahagia selamnya

amacam,bestt tak kita punya wishh ~

Alan said...

happy birthday :)

shafinaz (: said...

Happy Birthday Syahira :)

-Incek Fik- said...

Hepi Befday Dik Tengku Syahira..

Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rejeki serta diistiqamahkan semangat untuk menulis blog.. Nak hantar kek tak sampai, ucap jer yang mampu hehee..

Zhu Ni Shengri Kuai Le~!!!
:)

ainz said...

HB « romantik x?
Ahaha! Hepi bufday,syira..jgn nakal2 kat negeri pak arab tu..jgn pkai skirt,tau!

belog|amiyo said...

wooit! epy bezday!

romantik tak macam tu? ekeke..

gurau je weh...

Azlan Hasan said...

good luck on your exam yaa!!!

Regards,
-Strider-

missSenget said...

hepi besday makcikk...!!


hahaha...

eh..jom jalan2..
xnk balik malaysia ke?

[sutera kasih] said...

HAPPY BIRTHDAY dear...wish you all the best & happy always..err romantik x???hihi

♫•♦NuHaBa♦•♫ said...

happy beday k.syahira ariff...
^,^

Bigdaddyz said...

allah selamat kan kamu....15 kali ulang ni...hehe!

seminggu sekali said...

Happy bestday bro!

romantik tak wish aku?

HAHAHA

aku doakan moga kau sentiasa ditambah ilmu, amal dan dikuatkan iman. Ameen.

ghost writer said...

candle lite?ouh itu cara lama.

apakata kita tiup lilin di atas gerabak ketapi macam filem 'Dil Se'?dan satu lagi kita akan punya backup dancer yg terdiri dari stuntman & stuntgurl..

ghost writer said...

terlupa..

selamat hari ulangtahun...god bless u

asfira aminuddin said...

selamat hari jadi dearr! happy happy selalu :))

alif haris said...

Happy bfday :)

romantik tak ? romantik kan .. hehehe ^^

zida said...

WOI, BAKPO GAMBAR AKU GITU DEHHH? BUSUK LAAAA!


cis. cari la yang comei lote sket, kang ada yang berkenan ke. miahaahahah :P

♥ shiMawar ♥ said...

hepi bday! lebiu.. :)

haha..ckup romantik x..? :p

oranglidi said...

slamat hari lahir!! moga sukses!

Coverboy And Covergirl said...

owww cantik sangat lah

Chaza said...

happy birthday too syahir.hehhee.
=)
awk goodluck exam kay.=)

Encik Psychopath said...

Happy Birthday :)

Nak hadiah datang rumah.

bunbun said...

hepi befday syaira! wlopun macam lambat seminggu hakhakhak

Jonathan Vinson said...

selamat ulang tahun yang ke 19 sayang.. amacam romantik tak ? kahkah..

LIKE LA KALAU SUKA ENTRI NI.KALAU NAK SHARE,KAT ATAS TU ADA BUTANG SHARE. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails