Monday, July 12, 2010

DAPAT KREDIT FREE DARI CELCOM KERANA SPAIN MENANG


*gol kemenangan Iniesta

Haaa mesti ramai kan bangun lewat hari ni apatah lagi perlawanan semalam tamat pada pukul 5 pagi namun seperti yang kita semua maklum juara Fifa tahun ni telah jatuh kepada Spain dengan kemenangan 1-0.

kalau dilihat perlawanan semalam,Iker Cassilass banyak menyelamatkan Spain.Ngeri seketika melihat sepakan kuat oleh pemain Belanda terkena pada dada Xabi Alonso.uish tak pecah ker paru paru dia kena tujahan keras seperti tu?

Eh apesal aku sibuk sibuk duk ulas pasal FIFA nie padahal berlambak lagi blogger yang ulas. Sebenarnya aku nak bagitau korang gara gara Spain menang piala dunia semalam, aku dapat KREEEEDIITTT PANGGILAN PERCUMA DARI CELCOM!! yuhuuuuuuu sebab tu bersungguh aku tonton perlawanan tu sampai habis tu walaupun ada masa tambahan.

Untuk join kempen 'CELCOM Vote Pasukan Pilihan Anda' ni adalah FREE (sebab tu aku join,keh keh) kalau pasukan kita pilih menang, kita akan dapat kredit panggilan percuma dari celcom maka sesungguhnya pagi ini aku tak mengantuk apabila menerima mesej tahniah dan kredit percuma dari celcom.

Wahhhh sedang berfikir siapa aku nak kol dengan kredit percuma ni yiihhaaaaa maaf aku memang teruja sket kalau dapat barangan percumaaaa oh gembiranya hatiiii save kredit aku !

28 comments:

Mr Noble said...

alamak! wc dah abes, tak tau pon ada kempen ni, melepas lak :p

Tina Farhana said...

woww! best gler dapat topup free.HUHU

nabilah_2908 said...

dpt berapa..seringgit jer kn..? huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENDURI DURIAN

AiZ said...

tak tahu nak call sape ke?.. call laaaiz.. gagaga ^__^




Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Umie Nadhirah said...

Celcom bagi berapa Sya..?^__^

syahira ariff said...

mr noble : haahhh rugi kau! rugi rugi! keh keh keh




tina farhana : yuppp,best.celcom mmg baik~!




nabilah_2908 : yupp,seringgit jer tapi dgn seringit tu boleh buat pangilan telefon 30 minit \(^____^)/

syahira ariff said...

aiz : hahaha.boleh jugak~! =p




umie nadhirah : celcom bgi seringgit untuk 30 minit panggilan telefon.berbaloi la jugak.hehehe

ice♥ice said...

bessnyee..kedit free..hehe..tp klu ice join pn xdpt jgk sbb ice mesti vote oranje..aduuuii...

ardinihumaira said...

uiskkk nak kedit pree jugok! ;)

Cik SHiNJU said...

erk...dpt crdt free ker?
lorrr...xtau pun sal nih...
uwaaaaaaaaaaaa.....

NiZaM Limited said...

owh.yeke..baik plak celcom nak kasi free..sy pon dpt kot msg celcom tu..tp tak bace, trus delete je..tak ske msg spam. hehe..

ciK LyndaWawa igUana said...

dapat kedit free ye...
kol sayelaa...
cepat!! hehe

BalqisShafiqa said...

salam ziarah, syirah.
tahniah, menang!!!
maklumlah duit tu even dapat sikit.
siapa nak campak tepi jalan.

Miss ... said...

wakaka tahniah :)

black_mel said...

free ker?laa..ingat kena bayar..rugi x vote..huhu..

Umie Nadhirah said...

oh.. i see..memang berbaloi-baloi ^__^

Afzainizam said...

Untuk tatapan sahabat semua
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

EEEMMMM ruginya aku tak dapat coz aku pakai Bill wehhhh sebulan ratus-ratus bayar tak dapat ape-apa pun.... Ini tak adil

Fyzal said...

kredit free tu elok kiranya wat kol casillas... hehehehehe..

die pun penat jaga gawang gol spain, jadi pasti die gembira menerima panggilan telepon dr syahira.. ekekekeke.

eik`S noName said...

owh...xkesah la sokong spain sbb ape pom...asal spain dah menang kan..hikl3

erm esyad ade cadangan....call la esyad...waka waka waka

diyana said...

alah ! Tak guna celcom lah T--T

Amni said...

Camne leh guna seringgit dalm masa 30 minit? eh?

syahira ariff said...

ice ice : hahaha,takpe.oranje kalah tipis jer.dua dua pasukan dah beraksi cemerlang kan.
=]



ardinihumaira : da terlepas.rugi2.ngeh3



cik shinju : hee,sy pun baru tau coz tgk kat akhbar jer.

syahira ariff said...

nizam limited : wah nizam! rugi la.




cik lyndawawa iguana : meh nombor nak kol.hehe




balqisshafiqa : yuppp,berbaloi baloii.duit pun duit kan.haha

syahira ariff said...
This comment has been removed by the author.
syahira ariff said...

miss : maseeehhhh miss! \(^___^)/



blackmel : hhahahaha.rugi dahla,kempen da abes dear.



umie nadhirah : yuppp,berbaloi baloii.o yeah!

syahira ariff said...

afzainizam : wahh sumpah banyak nyer bil ko.sebulan ratus2? gamak.




fyzal : keh keh keh meh nak nombor tepon cassilas mehh! wah bestnyer kalau dapat kol dia tapi takut teman wanita cassilas hambat dengan batang penyapu nanti.




eik's no name: suka la tu team esyad menang kan? haha. meh nak kol esyad meh. XD

syahira ariff said...

diyana : hee~ takpe, maxis mgkin ada promtion laen kot. =]



amni : dia tolak seringgit dr akaun kita tapi kita leh gayut sampai 30 minit

eik`S noName said...

mmg la suke sgt.hehe
duk tunggu call masuk la nie...huk3

LIKE LA KALAU SUKA ENTRI NI.KALAU NAK SHARE,KAT ATAS TU ADA BUTANG SHARE. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails