Thursday, August 26, 2010

DESIGN WALLPAPER YANG CANTIK UNTUK RUMAH ANDA!


Untuk sesebuah rumah tu nampak cantik,kadang kadang kita kena hias jugak dinding kita dengan wallpaper yang marvelous barula rumah kita nampak wow bila tetamu datang ke rumah.

Nanti dewasa nanti, aku kan bekerja dekat Trump Tower,lepas tu anak Donald Trump pun berkenan dengan kejujuran aku bekerja,dia pun terus up jawatan aku menjadi pengarah urusan dia.Aku pun banyak duit la masa tu, tiap tiap hari pergi kerja dengan pesawat peribadi biarpun tempat kerja dengan rumah aku 10 km jer. Eh,silap,aku bukan tinggal kat rumah masa tu,aku tinggal kat sebuah vila.

Okey,apa kata kita tengok design wallpaper yang eksotik dan akan aku letak kat vila aku bersama suami nanti.


Untuk bilik tidur,kena letak wallpaper yang mendamaikan barula ada mood nak tidur alang alang tidur di hutan gituu,wallpaper dapur pulak seolah olah kita tinggal di dalam hutan strawberi gergasi.




setakat yang aku tau,wallpaper LED ni hanya ada kat Jepun jer,amazing kan?seperti kata model sunsilk,tak perlu guna syampu,pakai jari dah cukup,yang ni plak,tak payah pasang lampu,pakai dinding ajer.



yang last nie paling aku suka..! haa,jimat pun wallpaper dinding macam ni,tak payah beli almari,,guna dinding sudah cukuppp..cantik kan?

28 comments:

layyinul harir said...

nice la wallpaper 2....:)

Pencacai Alim said...

pakai nippon paint jeh..hakhak

Hamzah Ian said...

nnt letak kat umah gua okeh.

HonEyBuNNy said...

sis...wallpaper yg lastu tu mmg lawa....2 in 1 kn...hehhe...

ainz said...

Amboi2 cik pengarah urusan..bagai2 walpaper di villa kamu,ye..nnt cari wallpaper yang bleh tuka2 suasane..xpun yang animation..cm kat pokok dlm bilik tu..ade arnab lompat2 ke..hik3..

saya_arief said...

wallpaper tuk khemah ade x.?
nanti besar besok nak duk lam khemah je.
jimat.
:D

aNiSa hANg tUaH said...

comel la..
hehehe
umah kite pakai cat bese jee

::FAIZ FARISH:: said...

wallpaper? ok gakla..... tapi susah jaga

Lizzie Yasmin said...

wallpaper LED tue mmg mengancam.. letak dalam bilik dengan kadar min mmg mengancam.. lomantik gitu.. hehehe

Mr Noble said...

haha! pelik je yg last tu, cam takde duit ke nak beli almari? :p

nabilah_2908 said...

pergh...keje kt trump tower...huhuhu..

tertarik dgn wallp. LED tu..changgih.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENU BERBUKA - PART 1

Qu azniza ;) said...

ha..senang sangat jimat2 xpaya beli almarii heheheh

AngahSayang2314 said...

wow cantik la.. tapi kan dik jgn terlalu berangan bahaya tau hehehe

Faizal n Fashitah said...

Basically, pic wallpaper no 1 & no 2 kat atas tu merupakan `Feature Wall'. Memang trend rumah skarang ni suka guna Feature Wall camni untuk meng-upkan lagi mood n feel dalam rumah. Aaa nanti kalo Syahira keja dengan Encek Trump nanti,.. jangan lupe kita k. Kite ni takla nak mintak banyak.. sekadar sebijik helikopter dengan keta lamborghini pun jadi la..

twinkle twinkle said...

sgt menarik

y@n@ M!B said...

minat plak yg LED tu..yg last tu pon oke..maklong la rmh skrg makin kecik..asek save space je..huhu~

ardinihumaira said...

stoberi tu lawa!

Encik Tikus said...

pakai water colour lagi senang

yong_liza said...

nice ^^

echah mashuri said...

ntah2 jadik bini anak trump tuh..kui9

nas said...

pergh..mmg cantik..
tp sesuai je kot ngan umah2 orang yang kaye2..
huhu....

Berd said...

laki lu esok-esok mat bangla. mustahil angan2 lu tu.

Tina Farhana said...

suka yg first tu, nmpk tido kat dlm hutan. erk. HEHE

LadyBird said...

design yg dlm hutn tu cantik. mendamaikan..

elmo blurb said...

cepat² kawen buat deco camni..
tak sabar nak usha..
ahakss

syahira ariff said...

as :tau takpe.

pencacai alim : tak boleh la,aku kan bangsawan,jatuh stendet nanti.haha

hamzah ian : kau mampu bayar ker?

honeybunny : yeahh,kita satu citarasa!jimat dan simple!

ainz :haha,idea yang bernas tu setiausaha.mahukah kamu saya lantik sebagai personal assistant saya?

saya_arief :kau nie orang zaman purba ka?khemah panas la,tak dak aircond.

anisa hang tuah : takpe akak,nnti kawenla dgn dato' ker vip ker,nnti boleh pakai cat mcm ni.

faiz farish :susah jaga la sebab kau mmg buas orangnya.

lizzie yasmin : haha,betol2,,letak dlm bilik tidur yer,,romantik,,tak payah psg lilin da.

mr. noble :ohh nooo mr noble..!!ini bkn sbb takde duit,,ini sebab STYLEEE.haha,,STYLE ok. =p

nabilah : nak kerja kat situ gak ker?nnti nak tlg ejas ngan trump yer

syahira ariff said...

qu azniza : dahla stylo kan,,kan?

angah : takpe2,berangan nie kn pemangkin kepada cita cita.haha.

faizal n fashitah : wahh,betul ek feature wall skrg?mmg org2 kaya la dpt cuba wallpaper camni.hah nak rumah dalam kapal selam pun boleh tp syaratnya kena tunggu donald trump amek sy keje dulu.haha

twinkle twinkle : thanx dear.=)

yana mib :nasib baik yang last tu wallpaper tak terkoyak walaupun letak byk beban kan.haha

ardini humaira: stroberi gergasi.

encik tikus : water colour kalau kau sembur ngan air paip,terus cair lukisan kau.

yong_liza : =)

echah mahsuri :bini ke 10?haha

nas : kalau kau ada duit,itu tak mustahil.

berd :laki aku pilot bangla yg bekerja dkt Bahrain.tak mustahil yer.

tina farhana : romantik kan?

lady bird : nk cari inspirasi boleh la. =]

elmo blurb : nnti kawen,i ajak u k?

Anne Boleyn said...

cantik giler kot wallpaper ni semua. huhu

LIKE LA KALAU SUKA ENTRI NI.KALAU NAK SHARE,KAT ATAS TU ADA BUTANG SHARE. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails